Hoofdpersonen

Eric Cleijsters

De 22-jarige wat verlegen donkerharige singer-songwriter Eric Cleijsters is één van de twee Cleijsters broers. Hij is zeer muzikaal en speelt al sinds zijn zesde jaar gitaar. Eric is trouw in relaties en vriendschappen. Hij speelt samen met zijn broer Koen in een band, totdat deze hem voor een solocarrière bij Van Maessen Entertainment in de steek laat. Zijn vertrouwen in relaties en vriendschappen loopt nog een extra deuk op als zijn jeugdvriendin Vera het na vijf jaar plotseling uitmaakt en kort daarop met zijn broer gaat samenwonen. Hij vertrekt voor ontwikkelingswerk naar Sri Lanka, maar keert meteen terug als hij hoort van het auto-ongeluk van Vera en Koen.

 

Koen Cleijsters

De succesvolle Nederlandstalige blonde popartiest Koen Cleijsters is de twee jaar oudere broer van Eric. Koen speelt al sinds zijn zesde piano en vormde jarenlang samen met zijn broer Eric het duo de Cleijsters Brothers. Koen houdt erg van aandacht, mooie vrouwen en de showbusiness, maar kan niet goed tegen zijn verlies. Is ontzettend jaloers op zijn broers muzikale talent en diens vriendin Vera. Ziet Eric te veel als een bedreiging en kiest daarom al snel voor een solocarrière. Krijgt kort na Erics vertrek naar het buitenland een relatie met Vera, de ex-vriendin van Eric.

 

Ingrid Cleijsters

De roodharige Ingrid Cleijsters is een volle nicht van Eric en Koen. Ze is erg muzikaal en bespeelt de harp. Regelt graag dingen voor anderen en dan vooral voor haar neef Eric, die ze meer als een jongere broer ziet. Kiest de kant van Eric als Koen en Eric muzikaal uit elkaar gaan. Houdt na zijn vertrek naar het buitenland contact met hem via Skype en Whatsapp.

 

Vera van Linden

De 21-jarige blonde Vera van Linden is de oudste in een gezin van drie kinderen. Ze is studente Communicatie en woont in Ridderkerk samen met popartiest Koen Cleijsters. Heeft daarvoor vijf jaar een relatie gehad met diens broer Eric, van wie ze nog steeds heel veel houdt. Is sinds de dood van haar jeugdvriendinnetje zeer onzeker over haar gezondheid. Kan niet goed tegen druk van buitenaf. Is erg op zichzelf.

 

Katie van Linden

De 16-jarige donkerharige Katie van Linden is de jongste zus van Vera en een echte tiener. Zij is helemaal weg van popartiest Koen Cleijsters en verzamelt alle posters en cd’s van de zanger. Dat verandert als Koen en Vera een auto-ongeluk krijgen en zij Koen als de schuldige ziet. Heeft een goede relatie met haar zus, voor wie ze een speciale vlinderketting heeft gekocht. Katie is sociaal, humoristisch en wil na haar havo-examen iets met ontwikkelingswerk doen. Heeft veel vriendinnen met wie ze lief en leed deelt.

 

Carla van Maessen

Carla van Maessen is de eigenaar van Van Maessen Entertainment en manager van Koen Cleijsters. Keiharde zakenvrouw. Haar bedrijf hoort tot de top van de muziekentertainment. Heeft een eigen kijk op zakendoen en omgaan met artiesten. Groot geworden met uitgekiende platencontracten, waar vooral haar bedrijf beter van wordt.